Nofuentes acosta els programes europeus als alcaldes per a reduir costos

 El diputat de la Central de Serveis Innovadors i Sostenibles i Projectes Europeus de la Diputació, Bartolomé Nofuentes, s’ha reunit hui amb els alcaldes d’Albalat de la Ribera, Benicull de Xúquer, Fortaleny, Llaurí, Riola i Polinyà de Xúquer per a informar-los de les possibilitats que ofereixen actualment diversos programes europeus per a reduir costos en les seues localitats.

1.- Nofuentes se Reune con alcaldes de la Ribera 06
image-299588

L’alcalde d’Albalat de la Ribera, Felip Hernandis, ha destacat, en representació de tots els edils, que en la trobada han abordat “els problemes comuns que tenim, com a alcaldes de poblacions xicotetes, per a accedir a la documentació i tramitació de fons europeus que puguen pal·liar les nostres necessitats”.“El diputat ens ha descobert tot un món de possibilitats per a anar actuant sobre les necessitats més urgents reduint costos als ajuntaments, entre les quals destaquen les pèrdues que produeixen les nostres antigues xarxes d’aigua potable, la contaminació de la mateixa per nitrats i la necessitats de reduir les emissions de CO2 i determinades ordenances mediambientals”.El diputat ha sol·licitat als alcaldes que elaboren un document consensuat sobre aquests aspectes per a ajudar-los a optar enguany a fons europeus i actuar sobre els citats àmbits, la quantia dels quals

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.