Obrin de nou tots els parcs i jardins de la ciutat en retirar-se l’alerta per fort vent

València Notícies | Redacció.- Els parcs i jardins de la ciutat que ahir varen ser tancats al públic per motius de seguretat arran de l’alerta per ratxes fortes de vent han tornat a obrir les seues portes amb total normalitat. Així ho ha comunicat la regidora delegada de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de València, Pilar Soriano, qui ha destacat que la ràpida actuació ahir i la col·laboració de la ciutadania ha permés garantir la seguretat de totes les veïnes i els veïns de la ciutat.El fuerte viento sí ha conllevado la pérdida de 42 árboles en toda la ciudad.

El fort vent sí ha comportat la pèrdua de 42 arbres en tota la ciutat, bé perquè els ha tombat, bé perquè els ha deixat en una situació en què ha sigut recomanable abatre’ls per evitar que caigueren sobre alguna persona.

Soriano ha destacat també el treball de Bombers i del personal de Parcs i Jardins, tant de la Delegació com de l’Organisme Autònom Municipal, per recuperar la normalitat als espais verds de la ciutat el més prompte possible.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.