El Patronat Municipal d’Esports ofereix enguany més de 3.150 places en cursos de natació

INFANTIL-tfsj-2017Les inscripcions s’obriran el pròxim dilluns i es prolongaran fins al dia 11 de setembre per a evitar esperes i cues

El pròxim dilluns 4 de setembre s’obriran les inscripcions als cursos de natació del Patronat Municipal d’Esports per a totes les edats. En total, entre les tres piscines públiques de Castelló, s’oferiran 3.195 places, 1.816 per a natació infantil i 1.279 per a adults.

La principal novetat d’enguany és la implantació de nous cursos per a xiquets, de 2 a 14 anys, en horari de 16:30 a 17:30. El motiu és la implantació de la jornada contínua en molts col·legis de la ciutat, un total de 14. A causa d’açò, també s’ha ampliat l’oferta per a adults a la mateixa hora.

Per a evitar esperes i cues, el Patronat ha fixat un horari per a acudir a inscriure’s: els xiquets podran apuntar-se a la piscina Olímpica el dia 4 de setembre, a la piscina Castalia el dia 6 i a la piscina Emilio Fabregat el dia 8, mentre que els adults podran fer-ho els dies 5, 7 i 11 respectivament.

Les persones interessades podran inscriure’s en l’horari fixat en les oficines del Patronat Municipal de Turisme, situades en el carrer Columbretes, de 9 a 13:30 hores o en la piscina en la qual vulguen realitzar el curs de 9 a 14 o de 15 a 21 hores.

Els participants dels cursos anteriors han pogut renovar les seues subscripcions durant els mesos de juliol i agost. Si després d’aquest període per a que els nous membres s’inscriguen queden places disponibles, les persones que estiguen interessades podran apuntar-se durant la resta del mes de setembre.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.