Per què no serà senador el cap de la llista de Compromís-Podemos però sí la número 2?

 

Josep-Albinyana-Dolors-Compromis-Podemos-COMPROMIS_ARAIMA20151222_0127_57
image-287543

Els resultats electorals del passat 20 de desembre van confirmar els bons auguris de la direcció de campanya de la candidatura Compromís-Podemos-És el moment. Els integrants dels partits que conformen aquesta coalició electoral confiaven en treure un bon resultat i poder assolir el principal objectiu de poder constituir un grup parlamentari propi al Congrés sumant més de 5 diputats i un 15% dels vots a les tres circumscripcions del País Valencià, però pocs tant en Compromís com en Podem apostaven per arribar a la xifra de 9 escons.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.