Política Lingüística inaugura la jornada ‘eTwinning 2016’ a Castelló

16-11-16_etwinning_castello_
image-434943

La jornada ‘eTwinning 2016’ s’ha celebrat al CEFIRE de Castelló, després de la bona acollida que van tindre la passada setmana les sessions que es van desenvolupar a Alacant i València. Concretament, s’ha passat de 160 inscrits en la passada edició als 480 d’enguany, dels quals 140 van participar el 9 de novembre en la jornada d’Alacant, 240 a València i, finalment, 100 ho han fet a Castelló.

Cal destacar com a principal novetat d’enguany que han sigut tres les jornades dedicades a l’eTwinning enfront de l’única sessió que es va dedicar l’any passat a tot el territori valencià.

El programa eTwinning és una iniciativa de la Comissió Europea encaminada a promoure l’establiment d’agermanaments escolars i el desenvolupament de projectes de col·laboració, a través d’Internet, entre dues o més centres escolars de països europeus diferents sobre qualsevol tema de l’àmbit escolar acordat pels participants.

Aquesta plataforma gratuïta compta amb la participació de 4.456 docents i 2.401 projectes al territori valencià.

En el programa es promou l’intercanvi, la cooperació i la mobilitat entre els sistemes d’educació i formació dins de la Unió Europea. Poden registrar-se tots els professors d’ensenyament no universitari com són Infantil, Primària, Secundària, Formació Professional, o altres modalitats com ara escoles oficials d’idiomes o conservatoris.

Finalment, aquesta eina ofereix als alumnes europeus la possibilitat d’aprendre sobre la societat i la cultura dels altres, així com de millorar les seues habilitats lingüístiques i de l’ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). D’aquesta manera, la riquesa cultural del nostre continent es converteix en una experiència d’aprenentatge interactiva, eficaç i entretinguda.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.