Prop de 200 bombers del Consorci treballaren en les fogueres de Sant Antoni Abad

Fogueresdosmildieciseis
image-303095
Prop de dos-cents bombers del Consorci Provincial de Bombers de València i més de cinquanta vehicles han treballat en serveis relacionats amb la festivitat de Sant Antoni Abad durant aquest cap de setmana.

En total han sigut 197 efectius del cos d’emergències de la Diputació i la Generalitat i 65 vehicles els que han atès un total de 48 serveis amb motiu d’aquesta festa.

Les intervencions han sigut, en major mesura, prestar assistència a les fogueres que s’han cremat en un gran nombre de municipis valencians, però també treballs de prevenció en “mascletaes” i castells de focs artificials. Sant Antoni Abad és, després de la festivitat de les falles, la festa que més mobilització d’efectius del Consorci comporta en matèria de prevenció, assistència i assessorament.

En paraules del diputat i president delegat de l’organisme d’emergències de la Diputació, Josep Bort, “aquest desplegament suposa un important esforç, doncs es tracta d’una demanda social que es compleix amb satisfacció, perquè és l’única ocasió, al costat de les falles, en la qual els bombers assisteixen per un esdeveniment lúdic i no per incendis o accidents”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.