Puig es reuneix a Berlín amb directius de la multinacional alemanya Thyssenkrupp

València Notícies | Redacció.– El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha mantingut aquest divendres una reunió amb els directius de Thyssenkrupp Steel Europe AG Thomas Schlenz i Klaus Bailer, així com amb altres directius d’aquesta companyia siderúrgica alemanya. Ximo Puig en Berlín.

Durant la trobada, els directius de Thyssenkrupp han traslladat al cap del Consell la bona marxa de la filial Galmed, situada en la localitat valenciana de Sagunt, que es va reobrir el passat mes de desembre i que ha permès la recuperació de l’activitat econòmica i els llocs de treball que es van perdre amb el seu tancament.

Així mateix, els directius de la siderúrgica han reiterat a Puig la seua confiança en la Comunitat Valenciana com a territori d’inversió per la seua gran capacitat de creixement econòmic i les seues perspectives de futur.

Paral·lelament, la reunió ha servit per a fixar una visita del president de la Generalitat a les instal·lacions de la planta de Sagunt d’aquí a dues setmanes, amb l’objectiu de conèixer el nou centre de formació professional dual on estudiants de grau superior de l’IES Eduardo Merello, al Port de Sagunt, rebran formació a partir d’aquest curs acadèmic 2017-2018.

El passat mes de juny, la Generalitat va signar dos convenis de col·laboració amb Thyssenkrupp per a posar en marxa un programa de formació dual en els graus superiors de ‘Programació de la producció en fabricació mecànica’ i de ‘Mecatrònica industrial’, que formen part de l’oferta educativa de l’IES Eduardo Merello.

Aquests acords s’emmarquen en el conveni de col·laboració marc que el Govern valencià va subscriure a  Duisburg al juliol de 2016 amb la multinacional per a impulsar dos programes de formació professional dual a Alemanya i la Comunitat Valenciana.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.