BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Raimon assaja al Palau de la Música amb L’Orquestra de València i el Cor de la Generalitat el seu últim concert a terres valencianes

El Péndulo | Redacció.-  Raimon està assajant a la Sala Iturbi del Palau de la Música, amb l’Orquestra de València i el Cor de la Generalitat Valenciana i sota la direcció del maestro Yaron Traub, el seu últim concert a terres valencianes.

El cantautor valencià presentarà el proper dissabte un programa extraordinari que porta per títol “Raimon: Ben poc abans de les coses penúltimes”, on cantarà 25 de  les seues cançons més emblemàtiques.

ensayo-de-raimon-y-la-orquesta-de-valencia

Raimon torna d’esta manera a l’auditori valencià, després de 28 anys d’absència de la seua programació, per presentar este concert que ha despertat una gran expectació, que ha fet que s’haja esgotat l’aforament disponible i que isquen a la venda 60 entrades més amb visibilitat reduïda.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.