BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Ramón Tebar debuta amb l’Orquestra de València amb obres de Beethoven y Bàrtók

El Péndulo | Redacción.- Ramón Tebar debuta demà divendres amb l’Orquestra de València, per dirigir un programa en què figuren dos concerts molt diferents, tant en la seua concepció com en la seua escriptura. El maestro valencià, que és ara el principal director invitat del Palau de les Arts, dirigirà el ‘Concert núm. 4 per a piano’, de Ludwig van Beethoven, una de les obres concertants per a este instrument més volgudes pel públic i que serà interpretat pel concertista Javier Perianes.

El pianista Ramón Tebar.
image-315781

Es tracta d’un dels grans pianistes espanyols de l’actualitat, que acaba de tocar amb l’orquestra del Concertgebouw substituint amb gran èxit a Thiabudet a Madrid. En la segona part, el públic podrà escoltar el Concert per a orquestra de l’hongarés Béla Bàrtók, una obra plena de dinamisme i canvis de ritme.

Tebar ha actuat en set ocasions al Palau de la Música, sempre com  a pianista. És el primer director espanyol que va ser nomenat titular d’una companyia d’òpera, Florida Grand Opera de Miami. També és Director Artístic de l’Òpera de Naples (Florida), Director Musical del Festival de Santo Domingo I Director de la Simfònica de Palm Beach. Ha dirigit la Philharmonia de Londres, les simfòniques del Principat d’Astúries i del Gran Teatre del Liceu i els cantants Alagna, Gheorghiu, Caballé, Domingo, Guleghina o Nucci, entre altres. Perianes és Premi Nacional de Música 2012. Aquesta temporada té concerts amb grans formacions com ara Wiener Philharmoniker, Chicago Symphony, Boston Symphony i London Philharmonic, entre altres. Ha treballat també amb mestres com ara Barenboim, Mehta, Maazel i Temirkanov.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.