Reial Monestir de Santa Clara de Xàtiva, Nou llibre d’Ulleye

Portada Santa ClaraEls informem que el pròxim dia 1 de desembre, dissabte, a les 19:30  hores, en la Casa de la Cultura de Xàtiva, carrer Montcada 7, es  presentarà el llibre “HISTÒRIA I ARQUELOGIA DEL REIAL MONESTIR DE  SANTA CLARA DE XÀTIVA” dels autors Carles Miret Estruch i Fernando  Cotino Vila. La presentació serà a càrrec de l’arqueòleg municipal de  Xàtiva i director de museu de l’Almodi i de la Casa de la Ensenyança,  Ángel Velasco, amb la presencia dels autors i editor.
En format A4, 126 pàgines a tot color, l’obra descriu i aprofundeix  sobre la història i anàlisi arqueològica del recentment recuperat per  a la ciutat de Xàtiva Monestir de Santa Clara.
L’any 2008, Ulleye ja va publicar una obra sobre Santa Clara  (http://xativa-llibres.com/alternat.htmon) es feia referència al  patrimoni moble d’aquest Monestir que va eixir del mateix i esperem  que retorne a la ciutat que els cree amb els esforços i contribucions  econòmiques dels seus ciutadans.
Els convidem a participar en l’acte i a difondre-ho per a coneixement  de tots els interessats en el patrimoni i història de la ciutat de  Xàtiva.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.