Remodelació parc carrer Joaquín Dualde

València Notícies | Redacció.- La regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano, ha explicat que l’Ajuntament està realitzant la remodelació total del parc del carrer Joaquin Dualde, que actualment no compleix els paràmetres d’accessibilitat exigibles per la normativa. Parque Joaquín Dualde.

Així “amb esta intervenció deixarem el parc totalment accessible en tots els seus fronts, ja consolidats urbanísticament”. Este parc té una superfíciue de 1.500 metres quadrats i està situat en el barri de Marxalenes. A més, Soriano ha dit que es plantaran pins i magraners, freixes, lledoners, roures, carrasques i moreres.  També està prevista la instal·lació de tres zones de joc per edats i una quarta amb jocs biosaludables. Finalment, es posaran quatre fanals nous i una nova font.


 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.