Remodelació parc carrer Joaquín Dualde

València Notícies | Redacció.- La regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano, ha explicat que l’Ajuntament està realitzant la remodelació total del parc del carrer Joaquin Dualde, que actualment no compleix els paràmetres d’accessibilitat exigibles per la normativa. Parque Joaquín Dualde.

Així “amb esta intervenció deixarem el parc totalment accessible en tots els seus fronts, ja consolidats urbanísticament”. Este parc té una superfíciue de 1.500 metres quadrats i està situat en el barri de Marxalenes. A més, Soriano ha dit que es plantaran pins i magraners, freixes, lledoners, roures, carrasques i moreres.  També està prevista la instal·lació de tres zones de joc per edats i una quarta amb jocs biosaludables. Finalment, es posaran quatre fanals nous i una nova font.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.