Reunió Sandra Gómez i l’alcalde de Kikuchi

0911 Alcalde KikuchiLa regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible i responsable de l’àrea de Relacions Internacionals, Sandra Gómez, ha mantingut este matí una trobada amb l’alcalde de Kikuchi, ciutat de la prefectura de Kumamoto (Japó) que té 49.455 habitants. Esta ciutat compta amb la major planta d’automòbils de Honda i entre els seus principals productes agrícoles es troba l’arròs.

En la reunió, a la qual també han assistit l’empresari Yamaguchi i el gerent de Tastem Grup, Ulisses Menezo, s’han abordat qüestions relacionades amb l’Intercanvi cultural i l’organització d’esdeveniments gastronòmics, com la celebració d’un concurs de paelles a Japó, en 2018.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.