Reunió Sandra Gómez i l’alcalde de Kikuchi

0911 Alcalde KikuchiLa regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible i responsable de l’àrea de Relacions Internacionals, Sandra Gómez, ha mantingut este matí una trobada amb l’alcalde de Kikuchi, ciutat de la prefectura de Kumamoto (Japó) que té 49.455 habitants. Esta ciutat compta amb la major planta d’automòbils de Honda i entre els seus principals productes agrícoles es troba l’arròs.

En la reunió, a la qual també han assistit l’empresari Yamaguchi i el gerent de Tastem Grup, Ulisses Menezo, s’han abordat qüestions relacionades amb l’Intercanvi cultural i l’organització d’esdeveniments gastronòmics, com la celebració d’un concurs de paelles a Japó, en 2018.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.