Ribó es reunix amb les alcaldesses de Roma i Torí per a parlar d’asumptes comuns a les tres ciutats

València Notícies | Redacció.- Joan Ribó, alcalde de València, s’ha reunit este matí a Roma amb l’alcaldessa d’eixa ciutat, Virginia Raggi, i també amb la de Torí, Chiara Appendino, amb les quals ha abordat assumptes com la necessitat de potenciar la rehabilitació, l’aposta per una alimentació saludable o la millora dels servicis socials que es presten als més necessitats, que són comuns a les tres ciutats.

“M’he reunit amb l’alcaldessa de Roma i amb l’alcaldessa de Torí i hem estat parlant de les grans línies de la gestió municipal, des de l’urbanisme, on tots apostem per la rehabilitació per a no ampliar més les ciutats, passant pels temes d’alimentació, en què hem coincidit en la nostra preocupació per una alimentació saludable, passant pels assumptes relacionats amb la millora dels servicis socials que presten els nostres respectius ajuntaments”, ha manifestat Joan Ribó després de la reunió amb les alcaldesses d’estes dos grans ciutats italianes.

tambien-ha-mantenido-un-encuentro-con-la-excomisaria-europea-emma-bonino-y-con-el-representante-del-vaticano-ante-la-fao-fernando-chica
image-428087

“M’han preguntat per les coses noves que estem fent a València i, al seu torn, m’han estat informant d’alguns mecanismes que elles han estat desenvolupant, i he pogut constatar que tenim unes preocupacions molt semblants en la majoria dels assumptes. Crec que algun dia ens haurem d’ajuntar les alcaldesses i alcaldes del canvi d’Itàlia i Espanya, perquè segur que arribem a acords molt fructífers per a tots.”

Durant la seua estada a Roma amb motiu de l’elecció de València com a Capital Mundial de l’Alimentació durant l’any 2017, l’alcalde de València, Joan Ribó, també va mantenir ahir una reunió amb Emma Bonino, una de les polítiques més rellevants del panorama italià i europeu, que a més de ministra de Comerç i d’Afers exteriors en diferents etapes del govern italià, va ser comissària europea de Consum i ha destacat per la seua mobilització contra la fam en el món o contra l’energia nuclear.

Este matí l’alcalde ha mantingut, igualment, una trobada amb el representant del Vaticà davant la FAO, monsenyor Fernando Chica Arellano.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.