Ribó investigat per negar informació a l’oposició sobre l’enquesta fallera de 2017

IMG000003012

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha sigut citat a declarar en qualitat d’investigat. L’ha citat el jutjat d’instrucció número 9 de València després que el grup municipal popular el denunciara per negar informació a l’oposició en l’Ajuntament.
La causa està oberta per presumptes delictes de prevaricació i impediment de l’exercici dels drets cívics.
La investigació va començar amb la denúncia d’un assessor del PP per negar a l’oposició la informació que li sol·licitava, en concret, per no facilitar-li l’expedient de l’enquesta sobre la percepció social del col·lectiu faller realitzada en 2017.
La declaració de Ribó tindrà lloc el 25 de juny i és la primera diligència acordada per l’instructor en el marc d’una investigació oberta per a determinar si els fets exposats en la denúncia interposada per l’assessor popular són constitutius de delicte.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.