BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Ricardo Costa assegura al jutge de la ‘caixa B’ que tots els presidents autonòmics del PP controlaven les finances

Ricardo-Costa-compareixenca-Congres-Diputats_1994810798_52874429_651x366L’ex secretari general del Partit Popular valencià Ricardo Costa ha assegurat davant el jutge de l’Audiència Nacional que investiga el presumpte finançament il·legal del PP, José de la Mata, que tots els presidents autonòmics del partit assumien les competències sobre gestió i administració de les finances, i que aquesta estructura es reprodueix també en l’àmbit estatal.

Així ho ha explicat Enrique Santiago, advocat d’Esquerra Unida (IU) que exerceix l’acusació popular en la causa també coneguda com els ‘papers de Bárcenas’ o ‘caixa B’ del PP, després de la declaració com a testimoni de Costa davant el jutjat central d’instrucció número 5, que ha durat gairebé dues hores.

L’ex secretari general dels conservadors valencians ha comparegut davant el magistrat arran de les revelacions que va fer davant la fiscalia i en el judici sobre el finançament il·legal de les campanyes electorals del 2007 i 2008 del PP del País Valencià.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.