Russafa Escènica obre la seua convocatòria per a triar la imatge de la seua sisena edició

El Péndulo | Redacción.- Per tercer any consecutiu, Russafa Escènica vol que siga el públic qui propose i trie la imatge del cartell del festival, que tornarà a Russafa (València) entre el 15 i el 25 de setembre amb una edició, la sisena ja, dedicada a ‘La por’.

És precisament aquest tema el que ha d’inspirar als participants en el concurs, que podran enviar les seues imatges (que poden ser fotografies, pintures, mosaics, etc.) des del 22 de febrer fins al 31 de març, tots dos dies inclosos. Més endavant, des de l’11 d’abril a l’11 de maig seran els usuaris de les xarxes de Russafa Escènica els qui, mitjançant els seus vots, decidiran quins són les 10 imatges finalistes emetent el seu vot a través de www.russafaescenica.com

Como en ediciones anteriores, la imagen ganadora servirá de inspiración para confeccionar el cartel oficial del festival.
image-329068

La imatge guanyadora la decidirà un jurat compost per: Julián Romero, responsable de disseny de Russafa Escènica; José Luis Abad, fotògraf oficial de Russafa Escènica; Aristides Rosell, director artístic de Russafart; Regina Enguídanos, Coordinadora de la delegació d’AISGE a València i Bàrbara Trillo-Figueroa, responsable de xarxes socials de Russafa Escènica.

Com en edicions anteriors, la imatge guanyadora servirà d’inspiració per a confeccionar el cartell oficial del festival. L’equip de Russafa Escènica pretén així fomentar la participació i implicació del públic dins el projecte i alhora reflectir la lliure interpretació que els participants fan del lema de cada edició.

El guanyador del concurs obtindrà 100€ en metàl·lic i una entrada doble (valorada en 348€) per a veure tots els espectacles de Russafa Escènica 2016.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.