Russafa Escènica, seleccionada per 10×10 Pública com un dels projectes culturals més innovadors

Valencia Noticias | Redacción .- “Inspirador, innovador i viable”. Aquestes són les qualitats que Pública 10×10, una iniciativa de Fundación Contemporánea, ha trobat en Russafa Escènica per a seleccionar-la com un dels millors projectes culturals presentats de tota Espanya.

Logo de 10x10 Pública.
image-307896

Pública 10×10 Innovación en cultura és un programa de suport a gestors que duguen a terme iniciatives en l’àmbit cultural i que porta treballant 5 anys per a oferir-los assessorament i finançament i facilitar-los el networking.

Amb la seua elecció, Russafa Escènica s’ha guanyat la seua presència en Pública 16, un lloc de trobada i d’intercanvi d’experiències de tots els professionals de la cultura, que se celebrarà a Madrid els pròxims 28 i 29 de gener en el Círculo de Bellas Artes de Madrid.

Pública 16, que ja compta amb un reconegut prestigi, ha programat més de 60 activitats, experiències de més de 10 països i compta amb la participació de més de 700 professionals de totes les disciplines i indústries culturals de diferents països.

Logo del evento.
image-307897

Per la seua banda, Russafa Escènica acudirà a presentar el seu projecte en l’auditori de professionals davant gestors, programadors i públic en general juntament amb altres 9 propostes per a accedir a premis i ajudes de la Fundación Banco Santander.

Com a representants del festival i per a presentar el projecte acudiran Jerónimo Cornelles, director artístic de Russafa Escènica i María José Mora, directora de producció.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.