banner_990x90_EFE (1)

Russafa Escènica torna al Rialto

El Péndulo | Redacción.- El festival d’arts escèniques de València re-estrena sobre les taules del teatre Rialto sis de les obres que van formar part del cartell de la cinquena edició de Russafa Escènica. Tres de les obres es representaran del 13 al 17 de gener i les tres restants del 9 al 13 de març.

El ‘II Cicle de Russafa Escènica al Rialto’ s’engega per segon any consecutiu amb la col·laboració de CulturArts. En aquesta segona edició la Sala José Sancho del mític teatre valencià acollirà les propostes que es van crear per a ser representades en espais no convencionals del barri, com a perruqueries, tallers o galeries d’art, i la temàtica de les quals girava entorn a les ‘Famílies’, lema de Russafa Escènica 2015.

Las obras que componen el ciclo han sido readaptadas para responder al esquema propio del teatro a la italiana. (Foto-Paloma Olmos).
image-296377

D’aquesta forma, les obres que composen el cicle han sigut readaptades per a respondre a l’esquema propi del teatre a la italiana, la qual cosa suposa per a les companyies participants una oportunitat de consolidar les seues propostes i d’obrir-se a un nou públic.

Les sis propostes que formen part d’aquest projecte corresponen als sis boscos de la passada edició del festival, és a dir, a les peces amb major aforament i durada: ‘A España no la va a conocer ni la madre que la parió’, de Víctor Sánchez; ‘Río por no llorarme’, de Xavi Domènech; ‘Split a Mort’, de Loles Serrano i Sílvia Navarro; ‘El mirador presenta… Dies de guardar’, de María José Peris; ‘Réquiem’, de Chema Cardeña y ‘RePlay’, de José Doménech.

Totes les obres tindran una única represntació amb una durada aproximada d’entre 60 i 80 minuts i el preu variarà entre els 5 i els 10 euros. D’altra banda, tot seguint l’esperit de proximitat que promou Russafa Escènica, el cicle inclourà una sèrie de sessions aftertalk, en complicitat amb una de les característiques del festival: establir una relació propera entre públic i artistes.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.