Sagunt a Escena presenta ‘Two ladies or not two ladies’ en el Off Romà

El Péndulo | Redacció.- L’Off Romà en l’escenari situat junt al Teatre Romà ens porta demà dissabte 30 de juliol l’espectacle ‘Two ladies or not two ladies’ de la companyia Cashalada amb Noèlia Pérez i Josep Zapater. ‘Two ladies or not two ladies’ és un suggeridor cabaret musical, una tragicomèdia plena d’humor, gamberrisme i tendresa. Una oda a la supervivència i la passió que ens recordarà que sense amor no som res.

En escena, dos artistes amb una química i complicitat escènica excepcional, ens fan una proposta vinculada a la música sense deixar de costat la interpretació amb un repertori específic i complicat tant en la reinterpretació de cançons conegudes per tots… ‘Moon River’, ‘Je en regrette rien’ ‘Whit or whitout you’, ‘Besame Mucho’ o ‘Youkali’ entre altres, com en la interpretació de les creacions pròpies.

image-409335

Josep i Noelia, van ser els responsables de la música, la lletra i la direcció musical, a més de participar com a actors, de l’espectacle ‘L’aneguet lleig’ d’Albena Teatre per al Teatre Escalante que va guanyar en l’última edició dels Premis Max el premi al ‘Millor espectacle musical’

Sagunt a Escena segueix amb la representació en el Teatre Romà, el diumenge 31 de juliol, de la producció de l’Institut Valencià de Cultura de ‘L’hostalera, última funció’ de Carlo Goldoni en una versió molt lliure del seu director Vicente Genovés.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.