Salut Pública promou una campanya social en favor de l’adopció de mascotes en Nadal

17-12-2017 Salut Pública promou una campanya social en favor de l'adopció de mascotes en NadalLa regidora Mary Carmen Ribera destaca que l’objectiu és conscienciar a la població que un animal no és un joguet i que comporta valors com el respecte, fidelitat, compromís i amistat

La regidora de Salut Pública, Mary Carmen Ribera, ha presentat una la campanya de conscienciació ciutadana ‘Adopta. La magia del Nadal’ a través de la qual l’Ajuntament de Castelló ha volgut realitzar una crida a totes aquelles famílies que estiguen pensant regalar alguna mascota per Nadal, els demana responsabilitat en la seua cura i els recorda que, abans de comprar, poden adoptar un animal en qualsevol de les protectores del municipi.
Ribera ha animat als castellonencs a “optar per l’adopció en lloc de per la compra per a posar fre a l’abandó d’animals” i ha posat en relleu que “tenir una mascota comporta respecte, fidelitat, compromís i amistat, entre altres aspectes i valors”.
La regidora ha manifestat que davant la possibilitat d’obsequiar amb un animal de companyia com a regal ideal en Nadal “hem d’adoptar, però hem de fer-ho amb molta responsabilitat i aqueix és el missatge que hem volgut traslladar en aquesta campanya”.
En un espot on apareix Papa Nöel responent a les milers de cartes que rep en aquestes dates aquest explica que les mascotes no són joguets que es poden apartar quan un es cansa, que no són només per a nadal sinó un compromís per sempre i que cal adoptar la màgia del Nadal i portar-la al dia a dia. El video es fon en la segona part amb imatges de protectores del municipi i algunes de les mascotes que es poden adoptar.
A més d’aquest video de sensibilització que es difondrà en xarxes socials, la campanya es completa amb la distribució de xapes i cartells per tota la ciutat.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.