SET espai d’art gana el Premi Popular a la Millor Exposició Obert València 2018 que atorga Caixa Popular

42881911_1904018519713576_2324586306622980096_n

SET espai d’art ha resultat la guanyadora del Premi Popular a la Millor Exposició Obert València 2018. Un reconeixement que concedeix Caixa Popular i que s’ha triat a través d’una votació pel públic general que va visitar les galeries participants en l’última edició d’Obert València.
Un esdeveniment organitzat per l’Associació de Galeries d’Art Contemporani de la Comunitat Valenciana (LaVAC), amb motiu de la inauguració conjunta del principi de la temporada artística de les galeries d’art contemporani que formen part de l’associació. Una cita que compta amb el suport i la col·laboració de Caixa Popular.

Amb un horari especial, les persones que van assistir a l’esdeveniment van gaudir de forma gratuïta de totes les inauguracions, així com del gran nombre d’obres d’artistes nacionals i internacionals que es mostren en “Obert València”.

El Director del Departament de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular, José Mª Company, ha realitzat el lliurament del premi a SET espai d’art , a l’autora Cristina Almodóvar i a la comissaria Sílvia Tena. En l’acte també ha participat la Directora de LaVAC, Rosa Santos.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.