Simó es reuneix amb el Consell de l’Estudiantat de l’UJI per a abordar la mobilitat amb el campus

170201 reunión (1)
image-447320
El regidor destaca la “bona sintonia” i anuncia “reunions periòdiques” per a escoltar les demandes dels estudiants

El regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Castelló, Rafa Simó, ha mantingut una va reunir amb el president del Consell de l’Estudiantat de la Universitat Jaume I, Jorge Ribes, per a abordar qüestions relacionades amb la mobilitat entorn del campus de Riu Sec. Aquesta reunió suposa reprendre la relació entre l’Ajuntament i el Consell de l’Estudiantat “després de molts anys sense interlocució”, segons han apuntat l’edil i el president del màxim òrgan de presentació estudiantil de la UJI.

Simó ha destacat la “bona sintonia” en aquesta primera reunió i ha afirmat que la “voluntat de l’Ajuntament és mantenir un contacte fluït amb l’objectiu d’escoltar les demandes que en matèria de mobilitat ens plantegen des de l’àmbit universitari i, concretament, des del Consell de l’Estudiantat”.

Aquesta primera presa de contacte ha servit per a posar sobre la taula alguns dels temes que interessen o preocupen al Consell de l’Estudiantat en matèria de mobilitat. RENFE, i la xarxa de Rodalies, el servei de TRAM i Bicicas són els principals assumptes que han abordat en aquesta trobada celebrada en la Casa Consistorial.

El president del Consell de l’Estudiantat ha traslladat alguns suggeriments, com la possibilitat de reforçar el servei de TRAM en dies assenyalats per a la comunitat universitària. A més, Ribes també s’ha referit a algunes situacions que es produeixen en hora punta, com la falta de bicicletes en les bancades de Bicicas.

La trobada també ha evidenciat els problemes patits pels estudiants de la Jaume I que es desplacen en Rodalies per les obres del Corredor Mediterrani i la preocupació que existeix entre la comunitat universitària per la possibilitat que es ressenta la qualitat del servei. En aquest sentit, Ribes ha manifestat que “el servei de Rodalies és la principal preocupació entre els estudiants al costat del preu de les taxes universitàries”.

“Ha sigut una primera presa de contacte i l’objectiu que ens hem marcat és fixar un calendari de reunions periòdiques per a posar sobre la taula proposades que milloren la mobilitat amb el campus de Riu Sec i estudiar, en la mesura de les possibilitats de l’Ajuntament, les possibles solucions”, ha subratllat el responsable de l’àrea de Mobilitat, Rafa Simó.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.