Simó retrau al PP que “es queixe de la neteja quan va retallar en 1,3 milions el servei”

Un operario limpia unas pintadas de una pared/espormadrid
image-301731
Un operario limpia unas pintadas de una pared/espormadrid[/caption]

El regidor d’Ordenació del Territori recorda que enguany es va a ampliar en 1,7 milions el servei de neteja i la recollida de fem

“Retallar en 1,3 milions d’euros el servei de neteja, com va fer el PP en 2013, té una conseqüència òbvia: que la neteja de la ciutat es ressent i que ho pateixen tots els veïns i veïnes. Que el mateix partit que retalla serveis públics quan governa, demane que es millore aqueix servei quan està en l’oposició no solament demostra el seu cinisme sinó la falta de rigor a l’hora de treballa per i per a la ciutadania”, ha argumentat Rafa Simó, tinent d’alcaldia d’Ordenació del Territori.

Simó ha respost, a més, que “resulta ridícul instar al fet que es millore la neteja amb tres setmanes després que el Govern municipal haja aprovat un increment d’1,7 milions d’euros per al servei de neteja i de recollida de residus sòlids urbans, que haja incorporat per primera vegada una partida específica per a la neteja d’estàtues i que haja anunciat que, entre altres mesures, recuperarà el baldeig de carrers”.

El Govern municipal, ha abundat l’edil, “té clar que la millora del servei de neteja és una prioritat perquè repercuteix en la qualitat de vida de veïns i veïnes. Ja estem treballant amb l’empresa per a estudiar quins són les millors opcions per a optimitzar la inversió amb que s’incrementa el servei enguany. Nosaltres millorem serveis, ells són els especialistes a retallar-los”.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.