Sixto: “Aquesta no pot ser una legislatura perduda per obstinar-se en defensar un projecte de l’anterior administració” in Actualitat, Portada, València 18 novembre 2015

Sixto: “Aquesta no pot ser una legislatura perduda per obstinar-se en defensar un projecte de l’anterior administració”
in Actualitat, Portada, València 18 novembre 2015
Ricardo-Congrés-615x330
image-265401

El candidat d’Unitat Popular-Esquerra Unida del País Valencià (UP-EUPV) al Congrés dels Diputats, Ricardo Sixto, ha considerat “urgent” desbloquejar una solució ferroviària per a València que afecte, a més, a la viabilitat del Parc Central. “Entossudir-se en vells projectes que van ser pensats en l’època en la qual l’economia de la rajola permetia obres faraònica no té en aquest moment cap sentit”, ha assegurat Sixto, qui ha afegit que el projecte original “tenia uns costos inassumibles per a l’economia actual, màxim quan ni l’Ajuntament ni la Generalitat tenen capacitat ara per a afrontar la seua part de les obres, fet que només pot portar a que aquesta acabe sent una legislatura perduda per a cercar una solució”.
D’altra banda, per al cap de llista al Congrés dels Diputats per València, la proposta que hi ha ara damunt de la taula per part del Ministeri, “evidentment, no és la millor i necessitarà una revisió en profunditat, però el que no pot permetre l’actual Ajuntament de València és eternitzar-se en no cercar una solució”. “És urgent cercar una proposta que satisfaga a totes les parts, que permeta que s’eliminen les barreres ferroviàries que travessen la ciutat de València, que permeta un túnel passant i que facilite que hi haja una estació que no estiga en fons de sac sinó que siga una estació passant”, ha defensat Ricardo Sixto.
“Per a açò –ha prosseguit- caldrà revisar tot el que s’ha dissenyat fins ara i cercar noves solucions molt més barates que donen solució al transport ferroviari de la ciutat de València i que han de passar per una nova forma de pensar la ubicació i les característiques de la futura estació central de València”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.