S’obri al públic la nova zona de jocs del Centre Cultural i Esportiu d’Abastos

Valéncia Notícies | Redacció.- Este dimecres s’ha obert al públic la nova zona de jocs del Centre Cultural i Esportiu d’Abastos, un espai renovat i ampliat que inclou noves instal·lacions inclusives per als més menuts i les més menudes.Zona de juegos.

La regidora de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de València, Pilar Soriano, ha destacat la importància de condicionar i dignificar espais de la ciutat com este, on s’han fet múltiples actuacions per millorar-lo. D’una banda, s’ha retirat el paviment de seguretat per a executar una solera i instal·lar en ella els nous jocs. S’ha tornat a instal·lar el sòl amb lloses de seguretat i s’han renovat els jocs i els bancs. A més, s’ha plantat un arbre per donar ombra a este espai renovat.

La zona de jocs s’ha ampliat per instal·lar nous jocs inclusius. Els xiquets i xiquetes de la zona poden ja disfrutar amb el nou gronxador cistella, el moll de la granota, un joc combinat i un altre didàctic i un carrusel d’integració. A banda s’ha col·locat un cartell amb les normes d’utilització dels diversos jocs.

La intervenció, que també ha comportat la substitució de 14 bancs, ha tingut un pressupost total de 59.770,81 euros.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.