“Terreta”, el dolç amb adn valencià de Salvador Pla per a Munic

imagenEl pastisser valencià Salvador Pla, nomenat recentment Pastisser Mundial de 2018 per la Unió Internacional de Panaderia i Pastisseria (UIBC), prepara durant la jornada d’aquest dimecres a Munic (Alemanya) les postres que se servirà en la celebració del congrés internacional en la qual rebrà el guardó.

“Terreta”, traduït com “Land” per l’organització del congrés, és el nom amb el qual Pla ha batejat a les seues postres, en homenatge a la seua terra, València, i als ingredients principals del pastís.

Els assistents al sopar d’aquesta nit de l’UIBC podran degustar unes postres que estarà protagonitzat per una ‘mousse’ de taronja, bescuit de carabassa ecològica, cruixent de cacauet del ‘collaret’, cava de Requena i gelificat de mandarina, tots ells productes valencians.

Pla, de 45 anys, servirà a les 21.15 d’aquesta nit les seues postres “Terreta” i quinze minuts després rebrà el premi de Pastisser Mundial 2018 després d’imposar-se en aquest certamen als altres tres candidats finals de Suècia, Alemanya i Islàndia i els treballs dels quals van ser avaluats per un jurat de nou membres de huit països.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.