BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Trànsit informa dels talls a la ciculació per la celebració de Sant Vicent Màrtir

València Notícies | Redacció.- Amb motiu de la celebració de Sant Vicent Màrtir, el pròxim dilluns tindran lloc diferents actes al voltant de la plaça de la Mare de Déu i la plaça de la Reina que implicaran el tancament a la circulació d’alguns dels carrers limítrofs. Les processons de Sant Vicent Màrtir, del Gremi dels Sastres i del Baptisme de Sant Vicent recorreran el centre de la ciutat i, per tant, des del Centre de Gestió de Trànsit s’informa que l’estacionament estarà prohibit a la zona del recorregut des de les 00.30 fins a les 15 hores.

Cortes de tráfico.

La celebració de la processó de Sant Vicent Màrtir, d’11.30 a 13 h, s’iniciarà a la catedral, en la plaça de la Reina, per a entrar pel carrer de la Mar i continuar per Avellanes, Palau, plaça de l’Almoina i plaça de la Mare de Déu. A continuació, de 12 a 14 h, arrancarà la processó del Gremi dels Sastres a l’avinguda de Maria Cristina i continuarà per Sant Vicent Màrtir, per on tornarà a passar a la inversa una vegada arribe a la plaça de la Reina i, així, acabar de nou a Maria Cristina.

Posteriorment, a les 12.30 h començarà la processó del Baptisme de Sant Vicent, que durarà aproximadament fins a les 14 h. Esta s’iniciarà al carrer de la Mar, per a continuar per Glorieta, carrer de la Pau, plaça de la Reina, Mar, Avellanes, Palau, carrer dels Venerables, carrer de l’Almirall fins a la plaça de Sant Esteve, carrer de l’Almodí, plaça de l’Escolania i plaça de la Mare de Déu.

Pel que fa a l’estacionament, estarà prohibit des de les 00.30 fins a les 15 hores de dilluns a les següents ubicacions: plaça de la Reina, carrer de les Avellanes, carrer de la Mar –des de Bretón de los Herreros fins a General Tovar i des de plaça de la Reina fins a Lluís Vives-, i també en la plaça de Sant Esteve i l’avinguda Maria Cristina –des de la plaça dels Porxets fins al carrer de les Carabasses–.

Des del Centre de Gestió de Trànsit es recomana previndre els desplaçaments i estar atents als avisos que es realitzen.

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.