Transparència incorporarà les opcions de vídeo i llengua de signes al xat del 012 d’atenció al ciutadà

La Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació incorporarà en breu les opcions de vídeo i llengua de signes a l’actual xat de text del 012 d’atenció al ciutadà, que facilita informació sobre qualsevol tràmit o servei que puga realitzar-se davant de l’Administració de la Generalitat i sobre les ofertes d’ocupació públiques.

A este servei d’ajuda en línia gratuït de la Generalitat s’accedeix de manera directa des de l’adreça http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/ac_consulta_012, estant disponible de dilluns a divendres de 8:00 a 19:00 hores, i a l’agost de 8:00 a 16: hores, excepte els dies festius d’àmbit nacional, festius de la Comunitat Valenciana, i els dies 24 i 31 de desembre.

Cada vegada són més els ciutadans que trien esta opció telemàtica per a obtindre informació de la Generalitat, i des de la seua posada en marxa en 2008 s’ha donat resposta a més de 125.000 consultes, amb una duració mitjana de 10:43 minuts.

A la vista de les enquestes de valoració dels usuaris, el servei d’informació del xat del 012 rep un notable alt, amb una puntuació de 8.61 punts sobre 10.

Durant el passat desembre, les consultes més demandades van estar relacionades amb les obligacions i drets del contribuent; la xarxa de llibres de text “Xarxa Llibres”, les ajudes per al lloguer de vivendes de 2015 i l’Impost sobre Transmissions Patrimonials.

La informació que facilita este servei també es troba disponible a les oficines PROP, en www.gva.es (Guia Prop) i en el Servei d’Atenció Telefónica 012 de la Generalitat.

L’ús del xat del 012 és senzill, perquè n’hi ha prou amb accedir a la pàgina d’inici i introduir un nom o àlies, seleccionar l’idioma en què es desitja ser atés (valencià o castellà) i polsar el botó “Connectar al xat”. A més, el sistema permet copiar la conversació i conservar-la polsant el botó “Copiar conversació”.

L’únic requisit per al que el sistema funcione correctament és que el navegador utilitzat suporte JavaScript i que estiga activat en la configuració, però no necessita cap tipus de programari especial ni un navegador concret.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.