Tret de sortida a la setena Marató BP Castelló a falta de 100 dies per celebrar la prova

161111-cuenta-atras-maraton-2L’organització valora positivament la classificació de l’esdeveniment en el ranking nacional i es prepara per viure la gran festa de l’esport

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelló, Enric Porcar, juntament al president i vicepresident del Club Atletismo Running Castelló, han assistit aquest matí a la posada en marxa del rellotge que ha iniciat el compte enrere per a la celebració de la setena edició de la Marató BP Castelló, que tindrà lloc en 100 dies, el proper diumenge 19 de febrer.

El regidor ha valorat positivament la recent classificació de la Marató BP Castelló en la sisena posició del ranking d’aquest tipus de proves a Espanya segons la RFEA, la Real Federació Espanyola d’Atletisme. Segons Enric Porcar, “a poc a poc, els esforços que du a terme tant el govern local com l’organització de la Marató es veuen traduïts tant en rellevants reconeixements com el de la RFEA com en la calorosa acollida que, any rere any, registra la prova per part de participants i del públic”.

Porcar ha afegit que “des de la regidoria d’Esports apostem per la Marató com un esdeveniment clau que compleix diversos objectius, entre ells, la consolidació de Castelló com una ciutat referent en la promoció de l’esport i també la possibilitat de atreure gent i visites de la ma d’esdeveniments esportius com aquest”.

Per la seua banda, Medina ha assenyalat que és “un gran orgull que una marató nascuda fa tan sols sis anys i co-organitzada per un club de caràcter amateur puga col·lar-se en una de les millors classificacions juntament a grans ciutats i pressupostos milionaris. Si això passa és per la dedicació amb la que treballa el Club Running Castelló i per la participació i col·laboració de centenars de castellonencs que s’impliquen en esta prova i fan d’ella l’emblema del corredor popular”.

A falta de 100 dies, el cens d’inscrits al Marató BP Castelló supera els registres de les anteriors dates. “Estem satisfets pel bon ritme de dorsals d’aquesta edició i és probable que si continue este ritme d’inscripció superem les xifres de la passada edició”, segons Medina. Cal recordar que fins el proper dimecres 15 de novembre els atletes gaudiran d’un preu d’inscripció de 40 euros més 5 euros de xip. A partir del dia 16, aquesta quota s’incrementarà fins els 45 euros més 5 euros de xip. La inscripció, tant de la marató com del 10K, pot dur-se a terme a través del nou web www.maratonbpcastellon.com o bé de forma presencial als diferents punts de Castelló, València i Saragossa.

 

A més de la prova reina, el mateix 19 de febrer se celebrarà el quart 10K, una carrera que va esgotar dorsals en la passada edició i que ha obert la possibilitat de que siguen molts més esportistes els que participen en aquesta festa de l’esport de la ciutat, en ser una distància més assequible per als corredors populars.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.