Troben una parella morta a trets d’escopeta a Alacant

L’home que ha denunciat la desaparició de la dona morta havia sigut acusat de maltractar-la

 serveis-funeraris-traslladen-parella-Alacant_2112398899_57747542_651x366La policia ha trobat els cossos d’un home i una dona morts a trets d’escopeta en una casa de la localitat alacantina de Finestrat (Marina Baixa). L’home, de 40 anys, i la dona, de 33, haurien mantingut una relació sentimental, segons les investigacions que estudien el cas, en què hi podria haver una tercera persona implicada.

El denunciant de la desaparició, un home que va dir que era la parella de la dona morta, havia sigut acusat de maltractar-la. De fet, la dona estava inclosa en el sistema VioGén (valoració del risc de les víctimes de la violència masclista) per dos casos de maltractament. Les investigacions no descarten que es tracti d’un cas de violència masclista, tot i que totes les hipòtesis continuen obertes.

La policia ha trobat els cossos aquest dimarts cap a les 13.15 h i ha descobert l’arma sota els cossos de les víctimes. L’equip de la policia judicial de la Guàrdia Civil de la Vila Joiosa ha assumit la investigació.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.