Turisme promociona la ciutat entre els turistes del creuer Saga Sapphire

 

creuer_turisme farola_1

 

El Patronat Municipal de Turisme de Castelló ha aprofitat l’arribada del creuer Saga Sapphire, amb més de 500 turistes a bord, la majoria de nacionalitat anglesa, per a promocionar la ciutat i donar a conèixer productes locals tradicionals com les rosquilletes, una acció promoguda en col·laboració amb el Gremi de Forners. A més, s’han noliejat tres autobusos llançadora per a connectar el port amb el centre urbà i facilitar les visites turístiques, també s’ha instal·lat un punt d’informació específic en La Farola i s’ha distribuït material promocional, com a plànols amb punt d’interès i informació sobre establiments adherits a l’esdeveniment.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.