Turisme promociona la ciutat entre els turistes del creuer Saga Sapphire

 

creuer_turisme farola_1

 

El Patronat Municipal de Turisme de Castelló ha aprofitat l’arribada del creuer Saga Sapphire, amb més de 500 turistes a bord, la majoria de nacionalitat anglesa, per a promocionar la ciutat i donar a conèixer productes locals tradicionals com les rosquilletes, una acció promoguda en col·laboració amb el Gremi de Forners. A més, s’han noliejat tres autobusos llançadora per a connectar el port amb el centre urbà i facilitar les visites turístiques, també s’ha instal·lat un punt d’informació específic en La Farola i s’ha distribuït material promocional, com a plànols amb punt d’interès i informació sobre establiments adherits a l’esdeveniment.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.