BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Assumptes Interns, el programa d’ À Punt més votat en la Segona Edició dels “Premis Aquí Televisión”

image001València,  Després d’un mes de votacions, el programa presentat per Pere Aznar, es fa amb el premi a Millor Programa d’ À Punt en els Segons “Premios Nacionales Aquí Televisión” en què han votat gairebé 1500 persones.

Aquesta categoria neix, després dels primers mesos d’emissió de l’ens valencià, i la van inaugurar juntament amb el guanyador, “Trau la llengua” d’Eugeni Alemany i el programa gastronòmic “Cuineres i cuiners” en el qual participa el xef valencià Ricard Camarena.

Finalment la votació s’ha resolt amb un 49,33 % de vots per a la diversió i el sarcasme d’Assumptes Interns, en segon lloc queda el clàssic valencià “Trau la llengua” amb un 34,77 % dels vots i tanca la categoria “Cuineres i cuiners” amb un 15,9 %.

D’aquesta manera, queden oficialment completades les votacions dels “II Premios Nacionales Aquí Televisión” en què es van triar en primera ronda les categories de caràcter estatal al millor de la televisió a Espanya, en què van participar més de 41.000 tele-espectadors.

Tots els guardonat rebran el seu reconeixement a la gala que se celebrarà el proper 22 de setembre a la localitat costera de Canet d’En Berenguer a València. Un esdeveniment per al qual l’organització comptarà amb nombroses cares conegudes i l’espectacle musical i humorístic del pianista Alberto de Paz.

En aquesta ocasió, la Gala es convertirà en un homenatge als anys 80 i a figures i programes emblemàtics d’aquella època en què començava a professionalitzar-se la televisió i just a finals d’aquella dècada, el 1989, es donaven pas les emissions de les primeres cadenes privades.

Tota la informació sobre els II Premios Nacionales Aquí TV a la web: aquitelevision.com

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.