‘Un entre tants’, última oportunitat a València per a veure els versos del poeta Vicent Andrés Estellés sobre les taules

El Péndulo | Redacción.-  La companyia valenciana Perros Daneses porta a l’escenari els versos del poeta Vicent Andrés Estellés en un emocionant muntatge que reuneix literatura i expressió corporal. Serà l’útima oportunitat de veure esta emocionant obra a la ciutat de València els díes 15 i 16 de gener a les 20:30 hores en La Rambleta amb un preu de 12 euros.

La joven compañía valenciana otorga una nueva vida a los versos del escritor.
image-299768

La jove companyia valenciana atorga una nova vida als versos de l’escriptor i periodista valencià. Un entre tants és el seu particular homenatge a una de les figures més reivindicatives de la llengua i cultura valenciana.

Gonzalo Azcona i Javier Sahuquillo proposen una dramatúrgia que combina el teatre amb la poesia, utilitzant l’expressió corporal per a donar vida a les paraules del poeta valencià. Passatges biogràfics, versos i història s’uneixen en una posada en escena imaginativa, amb un fort component visual.

Els cossos i moviments dels actors Pau Gregori, Santiago Martínez, Laura Sanchis, Diego Ramírez i Paloma Villardepablo ofereixen nous matisos i potencien l’expressivitat dels poemes en una original peça en què els versos d’Estellés es fan corporis, trobant sobre les taules una nova veu, diferent de la que ofereix la lectura silenciosa dels seus llibres.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.