Un minut de silenci a les portes de Les Corts per el decés de Rita Barberá

València Notícies | Redacció.- Tots els Grups de Les Corts han fet un mintu de silenci per la mort de Rita Barberá. El President, Enric Morera, ha citat als membres de la Mesa i Portaveus per prendre una decisió de què havien de fer les Corts al respecte, perquè tant el reglament, els acords de Mesa i Junta i el protocol de la cambra no dicten res sobre casos concrets com el de hui. No era una junta, ha estat una reunió convocada pel President per informar d’eixe i fet i, per tant, prendre una decisió col·legiada. La reunió ha estat molt ràpida i s’ha decidit:

  1. Fer un minut de silenci a les portes de Les Corts a les 12 hores, que s’ha fet només acabar la reunió i on han participat tots els grups parlamentaris.
  2. Baixar les banderes a mig pal, atès que estem en la ciutat de València i l’ajuntament ha decretat 3 dies de dol oficial.
  3. Les Corts enviaran una corona de flors en record de qui ha estat diputada de la institució des de l’any 1983 fins 2015.
minut-de-silenci-a-les-portes-de-les-corts-a-les-12-hores

Minut de silenci a les portes de Les Corts a les 12 hores.

En declaracions posteriors al minut de silenci, el President de Les Corts ha assegurat que la mort sobtada de Rita Barberà “ha commogut a tots perquè tots som persones i, davant la desgràcia, sempre hi ha un sentiment de dolor i d’acompanyar a la família en el dol. En eixe sentit, les Corts Valencianes han expressat el seu condol a la família perquè no podem oblidar que Rita Barberà ha estat una col·lega en les Corts durant 32 anys, la política ha fet que hem viscuts moments de confrontació i durs però hui, posant a la persona en primer lloc, hem de manifestar el nostre condol per la pèrdua d’una persona amb una llarga trajectòria política i que ha estat la màxima representant de la ciutat de València al llarg de 24 anys”.


 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.