Un total de 30 efectius i 17 vehicles del Consorci treballen sense descans per a extingir l’incendi forestal de Llutxent

 

WhatsApp-Image-2018-08-08-at-13.22.42-1-300x224Un total de 30 efectius i 17 vehicles del Consorci Provincial de Bombers de València (CPBV) estan treballant sense descans en les tasques d’extinció de l’incendi forestal declarat anit a Llutxent. Al llarg de la nit han treballat el mateix nombre d’efectius.

“Volem destacar la coordinació entre tots els mitjans desplaçats fins ací, que resulta clau”, ha ressaltat el president del Consorci, Josep Bort. Els efectius del CPBV han treballat en col·laboració amb els Consorcis de Castelló i Alacant, Bombers Municipals de València, Brigades de Diputació, Bombers Forestals, voluntaris, la UME així com mitjans aeris de diferents administracions.

“Degut al vent de la tempesta, que ha bufat molt fort i erràtic i impossibilitava les tasques, hem tingut problemes en el salt de la pista de la carretera a Barx i també va caure a la zona de les urbanitzacions Montesol i Montepino així com a la Marxuquera  i el foc va passar per sobre de les dues”, ha apuntat Bort.

Els bombers han estat treballant tota la nit en eixa zona d’urbanitzacions. També estem en prevenció en el flanc nord-est perquè no salte cap a la Drova i Barx amb una important presència de mitjans terrestres.

A partir de les 11 hores bufarà fort el vent de Llevant el que pot portar problemes a la zona Oest, en el terme de Pinet, on hi ha diversos punts calent i és la zona més inaccessible per terra.

“L’objectiu al llarg del dia és consolidar el perímetre donant prioritat a aqueixa zonaOest i a les zones que, per la direcció del vent, poden veure’s més afectades”, ha conclòs Bort.

 

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.