Un total de 478 xiquets i xiquetes amb baixos recursos accedixen a cursos d’esport

València Noticies | Redacció.- La Regidoria de Servicis Socials i la d’Esports han establit durant l’estiu de 2016 una estreta col·laboració per a aconseguir l’accés a l’esport i a l’oci en període estival dels i les menors de la ciutat, “especialment dels que procedixen de famílies amb dificultats socials i econòmiques que abans veien limitades les seues possibilitats per a la pràctica de l’esport com a activitat formativa i lúdica, sobretot a l’estiu”, ha dit Castillo.

Consol Castillo.
image-411285

La Fundació Esportiva Municipal ha posat a disposició dels servicis socials municipals un determinat nombre de places de totes els cursos i activitats que es desenvolupen en les escoles esportives d’estiu de 2016, assumint la mateixa fundació el cost d’estes places. Els xiquets i xiquetes participants han estat proposats pels equips dels centres municipals de servicis socials d’entre les famílies amb les quals s’està treballant en els diferents programes d’intervenció.

“Es complix d’esta manera un dels objectius del Govern de la Nau, com és que totes les famílies de la ciutat puguen accedir a les activitats de formació i oci i que cap xiquet o xiqueta es quede sense atendre”, ha comentat Castillo.

En total, s’han beneficiat d’este programa 478 xiquets i xiquetes de 5 a 16 anys, que han pogut participar en les diferents activitats que incloïen l’activitat pròpiament dita i, en alguns casos, el servici de menjador complementari. Les activitats s’han desenvolupat entre juny –coincidint amb la finalització del curs escolar– i juliol, i es tornaran a reprendre al mes de setembre.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.