Una fira de turisme exhibirà aquest cap de setmana l’oferta de les comarques valencianes

La Diputació de València organitza del 13 al 15 de maig la ‘Fira de les comarques valencianes’ on 43 municipis, comarques i mancomunitats mostraran el seu potencial turístic

La plaça de bous de València es convertirà aquest cap de setmana en un gran expositor amb l’oferta turística de desenes de localitats valencianes de costa i d’interior. La Diputació de València ha organitzat la ‘ Fira de les comarques valencianes‘, una oportunitat perquè 43 pobles i ciutats, comarques i mancomunitats exhibeixin els seus atractius turístics al centre de la ciutat de València.

Del 13 al 15 de maig, el Patronat Provincial de Turisme instal·larà a l’exterior de la plaça de bous de València, al carrer Xàtiva, les casetes on els pobles i les comarques d’interior donaran a conèixer la seva oferta turística, mentre que a l’interior del recinte taurí estaran ubicats els estands destinades a la promoció de les destinacions de sol i platja de les comarques valencianes. Enguany, per primera vegada en les quatre edicions de la fira, es promocionaran les destinacions de costa a més de les d’interior.

Segons ha explicat la diputada provincial de Turisme, Pilar Moncho, en cadascun dels estands els expositors, a més d’oferir als visitants informació dels seus recursos turístics, faran activitats per promocionar les seves localitats com degustacions, tasts gastronòmics o tallers artesanals. Tanmateix està previst que es facin sortejos d’estàncies de cap de setmana en destinacions turístiques i s’ofereixin paquets turístics per conèixer les zones d’interior i de la costa valenciana.

Gastronomia i música

La Diputació de València, que ha destinat un pressupost total de 150.000 euros per a aquesta fira, ha elaborat en col·laboració amb els municipis participants una oferta cultural per tractar de fer més atractiva aquesta cita. Així, a l’escenari que s’instal·larà a l’interior de la plaça de bous hi haurà actuacions musicals com la de Pep Gimeno ‘Botifarra’, Carraixet, Tardor, Meteor, Gener o la de ‘Marcel el marcià‘, per als nens; o d’altres folklòriques que exhibiran la cultura popular dels pobles participants en la ‘Fira de les comarques valencianes’.

Els assistents també podran menjar i beure i tastar la gastronomia d’arreu els pobles de les comarques valencianes. Enguany, com a novetat, les empreses i els restaurants no podran instal·lar les seves pròpies casetes sinó que la Diputació de València, atès el caràcter públic de la fira, ha optat perquè siguin les associacions empresarials gastronòmiques les que puguin ubicar els seus estands a la plaça de bous.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.