Unes 7.000 persones passen a la segona fase de l’examen de nivell mitjà de la JQCV

Unes 6.850 persones passen a la segona fase de l’examen de nivell mitjà que la setmana passada va convocar la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià. El total d’alumnes matriculats a aquestes proves fou de 20.729, fet que suposa un 33% de persones que s’examinaran el 21 de novembre de les proves d’expressió oral i escrita previstes per a aquest nivell.

Els aspirants a obtenir-ne el certificat de nivell mitjà que expedeix la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià podran consultar a partir de hui el seu resultat a la primera fase de la prova, al seu web, a l’apartat d’avisos i novetats (http://www.ceice.gva.es/polin/val/jqcv/) i, si escau, l’hora i el lloc de la segona fase.

Demà, es realitzen a totes les seus examinadores valencianes els exàmens del nivell elemental i nivell superior. Per a la primera prova hi ha convocades un total de 1.660 persones i per a la segona, 7.458. Els aspirants que superen la primera fase del nivell superior hauran d’acudir a la segona fase, en què s’examinaran d’expressió oral i escrita, prevista per al 28 de novembre.

El director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, Rubén Trenzano, segueix la seua ronda de visites explicatives per les seus examinadores de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià. Demà visitarà, Oriola, Elx, Benidorm, Dénia, Alacant i Villena.Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.