Reunió de treball entre la diputada d’Inclusió Social

El programa donarà major atenció a les necessitats de les persones majors, promourà un ús més eficient de l’energia i cobrirà

Hui s’ha celebrat a la Diputació de València una reunió de treball entre la diputada d’Inclusió Social, Rosa Pérez Garijo, i el secretari autonòmic d’Igualtat i Inclusió, Alberto Ibáñez Mesquita, per a abordar l’engegada del nou Pla de Lluita contra l’empobriment energètic, al que el Consell aportarà 1,4 milions d’euros i amb el qual la Diputació de València s’ha compromès aportar 400.000 euros més, segons ha informat la diputada i vicepresidenta quarta.

Tots dos han coincidit en la necessitat que el pla es desenvolupe a través dels municipis, en una aposta ferma pel municipalisme.

El programa presenta importants novetats respecte a iniciatives anteriors, ja que posarà més atenció a cobrir les necessitats de les persones majors i donarà un ús més eficient a l’energia. A més planteja cobrir les despeses de llum, aigua i gas i respondre a una realitat diària massa generalitzada, “posat que el 33% de les ajudes d’emergència actual es dirigeixen a respondre a qüestions relacionades amb l’empobriment energètic”, ha dit Rosa Pérez.

El secretari autonòmic, Alberto Ibáñez, ha volgut “agrair a la Diputació de València i a la diputada Rosa Pérez Garijo la seua estreta col·laboració en la lluita contra l’empobriment energètic dins del pla d’emergència social per a rescatar persones, com sempre ha sigut el nostre compromís polític des del nou govern”.

La diputada Rosa Pérez Garijo, per la seua banda, ha destacat que “és molt important mantindre i desenvolupar aquesta nova etapa de col·laboració entre la Diputació i la Generalitat per a donar resposta i cobrir les necessitats bàsiques de la població, per a cobrir els drets fonamentals i, a més, per a fer-ho com una aposta conjunta pel municipalisme”.

“Les diferències amb l’anterior govern són clares: nosaltres no fem macro-plans de capritxos quan se’ns encén la pereta com feien abans, sinó que apostem de forma decidida pels drets fonamentals dels ciutadans i ciutadanes i per un desenvolupament major del municipalisme actiu”, ha conclòs Rosa Pérez Garijo.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.