València Activa llança un servici gratuït de coaching individual per a la inserció laboral de persones aturades

Taller-Valéncia-Activa-680x365_c
image-526264
El servici estarà obert també per a les persones emprenedores

L’Ajuntament de València, a través de València Activa, llança un nou servici obert i gratuït de coaching individual para persones aturades. La iniciativa, impulsada per la Regidoria d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic Sostenible, persegueix l’objectiu d’incrementar l’èxit en la busca d’ocupació de les persones parades mitjançant una redefinició i anàlisi del perfil laboral de forma personalitzada.

 Els professionals especialitzats realitzaran processos individuals i tallers grupals de coaching tant per a les persones que busquen ocupació com per a les emprenedores que desitgen traure avant el seu projecte empresarial i necessiten una orientació personalitzada. El projecte ofereix este servici per al foment de l’ocupació i el emprenedoria impartit per psicòlegs especialistes certificats pel Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana dins del marc del conveni de col·laboració establit amb l’entitat.

 

La finalitat d’esta iniciativa és que cada participant desenvolupe al màxim el seu potencial i aprenga a identificar i definir els seus objectius comprometent-se a posar en marxa un pla d’acció que la porte a aconseguir les seues metes, millorant la seua capacitat de presa de decisions, la seua autoestima, confiança i capacitat de treball en equip.

 

La responsable de l’Àrea d’Ocupació i Emprendedoria de l’Ajuntament de València, Sandra Gómez, ha destacat la importància d’aquest servici, que ha qualificat com “una eina més que permet a les persones aturades millorar les seues capacitats i habilitats a l’hora d’enfrontar-se a un procés de selecció, millorant les seues possibilitats reals de trobar ocupació”.

 

El servici de coaching de València Activa està obert tant a les persones que participen ja en algun dels programes d’ocupació de la marca, com a aquelles que es troben en la busca activa d’ocupació i ho sol·liciten a través de coaching@valenciactiva.es.

 

COACHING PER A EMPRENDRE

 

Este servici també naix amb l’objectiu de promoure la creació i consolidació de nous projectes empresarials i fomentar la figura de l’emprenedor, i per a això s’ajuda al participant a aclarir projectes d’emprenedoria detectant fortaleses i àrees de millora mitjançant metodologies com l’Anàlisi DAFO, que els permeten tindre una perspectiva real de l’objectiu a aconseguir i de la viabilitat del projecte.

 

Gómez ha posat l’accent en el “compromís del consistori per donar suport a la figura de l’emprenedor, ajudant-lo en els seus inicis amb l’objectiu que la ciutat compte amb una comunitat emprenedora cada vegada més nombrosa que contribuïsca a crear ocupació de qualitat en la ciutat i a teixir un nou sistema econòmic i productiu”.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.