València acull el major torneig del pàdel en cadira de rodes d’Espanya

Valencia Noticias | Redacción.- La regidora d’Esports, Maite Girau, ha presentat ahir el I Torneig Ciutat de València de Pàdel en Cadira de Rodes, que es disputarà este cap de setmana en el Poliesportiu Municipal Juan Antonio Samaranch. Es tracta del major trofeu de la seua categoria d’Espanya, i començarà a les 18:00 hores del divendres.

Óscar Agea.

Óscar Agea.

Girau ha presentat el trofeu, acompanyada pel director gerent de l’empresa Ortoprono, empresa patrocinadora principal del torneig, José Bernardo Noblejas; pel representant de l’organització Roberto Soler; i pel jugador Luis Peinado.

Tal com ha destacat la regidora, “els participants són un exemple de superació i esforç. Des de la regidoria d’Esports, en la nostra política de promoure l’esport per a tots i totes, volem fer possible la pràctica esportiva per a qualsevol col·lectiu, per la qual cosa aquest torneig s’ajusta perfectament a eixa política”.

El poliesportiu municipal Juan Antonio Samaranch disposa de 7 pistes de pàdel cobertes i 3 descobertes. Les partides començaran el divendres a les 18:00 hores, i es perllongaran durant tota la jornada del dissabte i diumenge, fins a arribar a la final, que està prevista per a les 12:30 hores. En total, es disputaran 80 partides al llarg de tot el cap de setmana.

Roberto Soler ha destacat la vocació de consolidar-se amb què naix este trofeu, i ha agraït de manera especial el suport de l’Ajuntament de València per a la seua celebració. El Torneig Ciutat de València és l’últim del circuit i revesteix gran importància per a sumar els punts adjudicats, ja que estos són els que decidiran els qui són els millors 16 jugadors de tota Espanya, que disputaran el Masters. Entre els participants que es donen cita estos dies en les instal·lacions municipals estarà el número 1 de pàdel en cadira d’Espanya, Óscar Agea.

El pàdel en cadira de rodes es juga amb les mateixes regles que el pàdel convencional, llevat que es permet que la pilota done un segon pot sobre la pista abans de ser colpejada pel jugador.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.