BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Visita vicepresidenta Equador

L'alcalde de València, Joan Ribó, rep la vicepresidenta de la República de l'Equador, Maria Vicenta Vicuña

L’alcalde de València, Joan Ribó, rep la vicepresidenta de la República de l’Equador, Maria Vicenta Vicuña

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha rebut a la vicepresidenta de la República de l’Equador, Maria Vicenta Vicuña. En la trobada també han estat presents el regidor de Cicle Integral de l’Aigua, Vicent Sarrià, i el president de Global Omnium, Eugenio Calabuig, empresa valenciana amb la qual el país sud-americà enceta una relació comercial. La trobada ha tingut lloc en l’Alcaldia, i ha servit perquè la mandatària sud-americana conega l’Ajuntament i la ciutat.

L’alcalde ha valorat positivament la visita de la vicepresidenta equatoriana i ha destacat «els llaços d’unió entre la ciutat de València i l’Equador».«En primer lloc», ha dit Joan Ribó, «per la important comunitat equatoriana que residix a València i que contribuix a fer de la nostra, una ciutat cada dia millor i més dinàmica». L’alcalde també ha destacat la rellevància d’estretir «les relacions culturals i comercials entre València i l’Equador, per continuar donant oportunitats tant a les persones i entitats d’ací com a aquelles que es troben a l’altra banda de l’oceà».

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.