Ciutadans insta a Grezzi al fet que l’ordenança de mobilitat garantisca la seguretat vial i el compliment de les lleis

  • Estellés demana una ordenança“solvent i inequívoca”i anuncia que Cs exigirà en el ple que “no contravinga el Reglament de Circulació”

NARCISO ESTELLÉS (Cs)València. El regidor de Ciutadans (Cs) Narciso Estellés ha instat a Grezzi al fet que la pròxima ordenança de mobilitat garantisca la seguretat vial i el compliment de les lleis. “El món de Grezzi, amb senyals pendents d’homologació posades en el carrer, plantejaments normatius sobre la base de plans provisionals i autoritzacions d’accions que ara com ara prohibeix la llei no pot continuar. L’ordenança de mobilitat de la ciutat de València ha de ser solvent i inequívoca”, ha dit Estellés.

El regidor de Cs ha manifestat: “L’11 de setembre de 2015, Grezzi va impulsar una moció per a iniciar el procés de modificació de l’Ordenança de Circulació. Pel camí, el regidor de Compromis ha imposat, que no proposat, un model de mobilitat a retales, a colp d’improvisacions i impulsos, erràticament, i sense una normativa evolutiva que ho sustentara. Al final, més de tres anys després el que Grezzi ha fet és muntar el quiosquet de la mobilitat al seu antull i ara, a bou passat, posar una norma adaptada que ho justifique”.

El grup Ciutadans ha presentat una moció al ple que se celebrarà aquest dijous, amb l’objectiu que el text de l’Ordenança de Mobilitat de la Ciutat que es propose per a la seua aprovació “no contravinga, en cap punt del seu articulat, cap article d’un règim normatiu de rang superior, com el Reglament General de Circulació o qualsevol un altre”. D’igual manera, que demana que l’ordenança “garantisca la màxima seguretat vial als usuaris de la via pública, prioritzant en funció de la vulnerabilitat de les persones i prevalent la protecció dels vianants”.

A més, la moció demana que s’accelere “de manera definitiva i sense més demores l’engegada de la modificació de l’Ordenança de Mobilitat” i que “es retire en la ciutat de València tota senyalització horitzontal i vertical que no estiga inclosa en el Reglament General de Circulació o ho contravinga, substituint-se per la senyalització inclosa en aquest Reglament”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.