Vivenda envia una carta informativa a totes les associacions de la ciutat respecte a la normativa vigent de l’IEE

160916 ali brancal (5)L’objectiu és donar informació a les entitats respecte al marc normatiu en els edificis de més de 50 anys d’antiguitat

La vicealcaldessa i regidora de Vivenda i Participació Ciutadana a l’Ajuntament de Castelló, Ali Brancal, ha emés una carta a totes les associacions de la ciutat per a explicar i donar informació respecte a la legislació estatal i autonòmica que recull la necessitat de realitzar inspeccions periòdiques en els edificis de més de 50 anys. Es tracta d’una carta en la qual ja es va fer un primer enviament a tots aquells edificis que superaren els 55 anys d’antiguitat, però que ara s’ha fet un segon enviament amb 2.250 cartes a totes les associacions de la ciutat perquè siguen coneixedores de què és i per a què serveix l’Informe d’Avaluació d’Edificis (IEE).

L’IEE és el document tècnic que acredita la idoneïtat en matèria de condicions tècniques, d’accessibilitat i eficiència energètica de les vivendes i que permet conéixer l’estat real de conservació de tot l’edifici, detectar problemes de manteniment o aprendre pautes d’actuació, entre d’altres. L’Ajuntament de Castelló, conscient del marc normatiu estatal i autonòmic va aprovar l’ordenança reguladora de l’IEE per tal de millorar la qualitat de vida de la ciutadania i garantir el millor manteniment possible del patrimoni edificat.

 

La carta conté tota la informació respecte a la normativa vigent, a qui es pot sol·licitar la realització de l’informe  així de com obtenir un pressupost orientatiu, a més d’informació respecte a les ajudes a les quals es pot optar per a la seua realització.

 

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.