Voro Femenia pren possessió del seu càrrec com a diputat de Mancomunitats i Comarcalització

València Notícies | Redacció.- Voro Femenía ha pres possessió del seu càrrec com a diputat de Mancomunitats i Comarcalització en substitució de Diana Morant, qui ha deixat aquesta ocupació per a centrar-se en la seua tasca d’alcaldessa en el municipi de Gandia. Femenía és alcalde de l’Alqueria de la Comtessa i president de la Mancomunitat de La Safor, per la qual cosa és bon coneixedor de la realitat de l’àrea que a partir de hui dirigeix.Voro Femenia junto al presidente, Jorge Rodríguez.

“Comence aquesta nova etapa amb ganes, continuant el gran treball realitzat per Diana Morant, tractant de donar resposta als desafiaments que des de l’àrea s’hagen d’escometre”, ha assenyalat Femenía, qui ha indicat que el principal repte al que s’enfronten aquestes entitats és el de la definició de les competències pròpies, en un moment crucial amb l’elaboració de la llei de comarcalització en la qual està treballant la Generalitat Valenciana, i en el procés de preparació de la qual espera formar part el nou diputat.

“Després de 22 anys de treball com a regidor, alcalde i en la pròpia Mancomunitat de La Safor és un honor tenir l’oportunitat de treballar ara també per la ciutadania de la província”, ha destacat el ja diputat de Mancomunitats i Comarcalització, qui així mateix ha indicat que espera “poder fer equip amb la bancada de Govern per a treballar tots junts en benefici de tots els valencians i valencianes”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.