Xeraco encapçala el Diputació de Raspall Parelles

Els juvenils de Rafelbunyol disputaran les semifinals de la categoria

Amb una jornada menys per acabar la lliga regular del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, trofeu Diputació de València, el Xeraco B mana en solitari en la classificació de la máxima categoría.

En la pasada jornada els primers classificats, tant el Xeraco B com el Gavarda A, sumaren els tres punts en les seues respectives partides. Amb açó, el Xeraco B ocupa el primer lloc amb desset punts, seguit a dos punts de distancia pel Gavarda A. Ja en tercera posició queda el Bicoroliva Bicorp A, que suma nou punts al seu caseller. La próxima jornada es viuran les següents partides: el Gavarda B defensarà la seua quarta posició visitant al Xeraco A, mentre que el Bicorp jugarà com a local al seu trinquet davant el Xeraco B. El Gavarda A descansarà, tal i com marca el calendari de competició.

Classificació 1ª categoría:
1.- CPV Xeraco B – 17 punts
2.- CPV Gavarda A – 15 punts
3.- Bicoroliva Bicorp A – 9 punts
4.- CPV Gavarda B – 5 punts
5.- CPV Xeraco A – 2 punts

Respecte a la classificació de la categoría juvenil l’equip de l’escola de Gavarda es qui mana, amb dotze punts, seguit pel Rafelbunyol amb huit, més endarrerits queden ja el Xeraco i Bicorp. Precissament la próxima jornada Gavarda rebrà al Rafelbunyol en una partida que pot ser decisiva a l’hora de determinar els creuaments de semifinals de la categoría.

Ja en la divisió de plata l’Otos A encapçala el primer grup, seguit per l’Otos B i l’Oliva B, empatats a un punt. En el grup segon la situació entre els equips d’aquests clubs està invertida, l’Oliva A es el primer classificat, mentre que l’Otos C ocupa la segon plaça. Respecte a la tercera categoría son els equips de la Ribera, l’Ajuntament de Polinya A i l’Alcantera-Carcer, els que marxen al front dels grups.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.