30 anys de Messies al Palau amb Gabrieli Consort&Players i prop de 300 cantants aficionats

El Péndulo | Redacció.- Torna “El Messies” de Georg Frederich Händel al Palau de la Música de València, una de les cites tradicionals de la programació nadalenca de l’auditori valencià, que complix 30 anys de programació ininterrompuda. Este cèlebre oratori enguany està organitzat per l’Obra Social “La Caixa” i el Palau de la Música i és participatiu, ja que Intèrprets no professionals acompanyaran al prestigiós conjunt especialitzat Gabrieli Consort&Players, amb la direcció de Paul McCreesh i les veus líriques de la soprano Soraya Mafi, el contratenor Rupert Enticknap, el tenor Thomas Walker i el baix Neal Davies.El Mesías.

D’esta manera un total de 298 intèrprets estaran reunits a l’escenari de la Sala Iturbi, molts d’ells procedents del Cor de Cambra de València, Cor del Centre Artístic Musical Santa Cecília de Foios i Cor Universitari Sant Yago.

“El Messies” repassa la vida de Crist, amb senzillesa i una monumentalitat marcada per la peculiar sonoritat de l’Orquestra i per l’ús dels cors. Com ocorre en el cèlebre “Hallelujah” abans de concloure la segona part, en què el cor està acompanyat per trompetes i timbals.

Una experiència que pretén reunir cantants aficionats amb orquestres, solistes i directors de reconegut prestigi internacional. Esta iniciativa de l’Obra Social “La Caixa” i el Palau de la Música, ja en la seua quarta edició, s’ha consolidat com un important projecte pedagògic, que permet fer realitat el somni de cantar una de les obres més populars del repertori simfònic-coral, amb una orquestra i cantants professionals.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.