BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

La Fundació f2e acosta la importància de l’eficiència energètica a empreses, professionals i ciutadans

reunion-patronos-f2e
image-441575
L’entitat, de la qual són patrons l’Ajuntament, l’UJI i BP, ha organitzat 25 jornades durant 2016 a més de cursos online

La Fundació per a l’eficiència energètica de la Comunitat Valenciana (f2e) tanca l’any amb un balanç molt positiu. Empreses, professionals i ciutadans en general han respost positivament a totes les activitats que ha organitzat al llarg de l’exercici, incrementant-se considerablement la participació en totes elles pel que fa a anys anteriors. Això ha permès a la Fundació f2e aconseguir el seu principal objectiu: conscienciar a la societat sobre la importància de l’eficiència energètica acostant-li a ella a través de diverses activitats.

Com a novetat d’aquest any, la Fundació f2e ha posat a la disposició del ciutadà el seu simulador de conducció eficient. En els nou mesos des que va ser presentat per primera vegada, ho han provat més de 300 persones, els qui han pogut aprendre a conduir de manera eficient, estalviant combustible i disminuint les emissions contaminants.

La Fundació f2e també ha sumat la seva participació en la III Eco Rallye de la Comunitat Valenciana, sent la guanyadora en la categoria de vehicles de combustió interna en eficiència i regularitat, desbancant a pilots campions d’Espanya de rallye.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.