La Fundació f2e acosta la importància de l’eficiència energètica a empreses, professionals i ciutadans

reunion-patronos-f2e
image-441575
L’entitat, de la qual són patrons l’Ajuntament, l’UJI i BP, ha organitzat 25 jornades durant 2016 a més de cursos online

La Fundació per a l’eficiència energètica de la Comunitat Valenciana (f2e) tanca l’any amb un balanç molt positiu. Empreses, professionals i ciutadans en general han respost positivament a totes les activitats que ha organitzat al llarg de l’exercici, incrementant-se considerablement la participació en totes elles pel que fa a anys anteriors. Això ha permès a la Fundació f2e aconseguir el seu principal objectiu: conscienciar a la societat sobre la importància de l’eficiència energètica acostant-li a ella a través de diverses activitats.

Com a novetat d’aquest any, la Fundació f2e ha posat a la disposició del ciutadà el seu simulador de conducció eficient. En els nou mesos des que va ser presentat per primera vegada, ho han provat més de 300 persones, els qui han pogut aprendre a conduir de manera eficient, estalviant combustible i disminuint les emissions contaminants.

La Fundació f2e també ha sumat la seva participació en la III Eco Rallye de la Comunitat Valenciana, sent la guanyadora en la categoria de vehicles de combustió interna en eficiència i regularitat, desbancant a pilots campions d’Espanya de rallye.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.