500 joves podran accedir a un contracte laboral gràcies al programa ANEM

València Notícies | Redacció.- La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha anunciat que al voltant de 500 joves de menys de 30 anys podran accedir a un contracte laboral gràcies al programa ANEM, que es du a terme a través de València Activa, la marca que aglutina tota l’oferta en matèria d’ocupació, emprenedoria i formació en el consistori.Sandra Gómez, concejala de Desarrollo Económico Sostenible,

 “Volem donar a les i els joves desocupats la seua primera oportunitat laboral”, ha emfatitzat Gómez, que ha destacat que esta convocatòria “està superant totes les nostres expectatives”. En este sentit, ha afegit que es podran incorporar el pròxim mes d’agost “500 persones joves, quasi 200 més del que hi havia previst, gràcies a les subvencions concedides pel SERVEF, que pugen a més de 8 milions d’euros”.

D’esta manera, la regidora ha manifestat la seua “satisfacció” per poder ampliar el nombre de persones beneficiades pel programa ANEM, “tant per l’impacte econòmic directe com indirecte que tindrà a la nostra ciutat el fet que 500 joves puguen accedir a un contracte laboral”. Però, també, “per l’impacte que tindrà per a ells que el seu ajuntament els done esta oportunitat d’incorporar-se al mercat laboral”.

Sandra Gómez ha explicat que este programa va destinat a diferents nivells formatius per a ampliar l’oferta tant de llocs de treball qualificats com no qualificats, i ha subratllat que “es tracta de contractes, no de beques”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.