Benestar Social llança una nova convocatòria de 70.000 euros per a cooperació internacional

López viajó a Cuzco en febrero para supervisar proyectos financiados por el AyuntamientoEl finançament està destinat a subvencionar un total de deu projectes d’educació per al desenvolupament i sensibilització social

La Junta de Govern Local ha aprovat les bases per a concedir amb càrrec al pressupost municipal de 2018 subvencions per valor de 70.000 euros destinades al foment de projectes d’Educació per al Desenvolupament i Sensibilització Social.

Segons ha assegurat el regidor de Benestar Social, José Luis López, “es tracta d’una nova convocatòria en una línia de subvencions que ha recuperat l’actual equip de Govern, ja que va ser suprimida pel PP en 2012, i a través de la qual en 2017 també hen destinat ja altres 50.000 euros per a ONGD’s”.

Les bases acordades estan destinades a subvencionar un total de 10 projectes. D’una banda, projectes d’Educació per al Desenvolupament que contemplen accions destinades a corregir les desigualtats mundials, les seues causes i conseqüències a partir de propostes formatives en l’àmbit formal i no formal. Així mateix, han de contribuir a una millor percepció de la societat cap als problemes que afecten als països empobrits i promoguen una ciutadania global, crítica i activa, compromesa amb la construcció d’una societat solidària, justa i equitativa, així com de les accions que promoguen el coneixement dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.
I per una altra, projectes de sensibilització social a favor de la solidaritat internacional que promoguen actituds de compromís solidari dels/as ciutadans/as de Castelló i que incloguen iniciatives orientades a donar a conèixer les situacions de desigualtat dels països empobrits, principalment dels sectors més vulnerables de la població, infància, dona, comunitats indígenes, persones refugiades i desplaçades. També s’orientaran a fomentar el comerç just i consum responsable i a difondre els Objectius de Desenvolupament Sostenible continguts en l’Agenda 2030.

 

Castelló, 21 d’abril de 2018

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.